Online Leren

Deelnemers Login

Zoekt u slimme online leeroplossingen voor het inwerken van nieuwe medewerkers (onboarden), talentontwikkeling en certificering binnen de horeca? Online leren heeft een aantal grote voordelen. Het is efficiënt, overal inzetbaar en kan op elk gewenst moment gebruikt worden. Daarnaast is online leren financieel aantrekkelijk!
Een leeromgeving waarin beeld, tekst en geluid elkaar versterken, leidt namelijk tot een hoger leerrendement. Graag vertel ik u meer over de cursussen binnen de online Academie van Fiero.

Online Academie Fiero

Maak nieuwe medewerkers snel, zelfstandig inzetbaar en houd ze aan boord. Met een slimme combinatie van online en offline leren (blended leren) is dit doel binnen handbereik.

Online coaching en bijscholing is gericht op het verbeteren of verbreden van inzetbaarheid van de medewerker. Dit kan heel efficiënt in de digitale omgeving van Fiero in de horeca. De omgeving bevat o.a. eigentijdse microcursussen over een specifiek onderwerp, altijd en overal beschikbaar voor de deelnemer met logingegevens. Dankzij het online aanbod van gerichte microcursussen, webinars en Elearnings kan de deelnemer zich altijd verder ontwikkelen. Daarnaast kunt u online ook certificerend opleiden en toetsen. Het onlien materiaal is altijd actueel!
Al deze mogelijkheden binnen de Online Academie van Fiero dragen bij aan de ontwikkeling van uw medewerkers en de kwaliteit van uw team. En… het bespaart u kosten! Wanneer uw medewerkers op een eenduidige, professionele, gastgerichte werken, komt dit ten goede van de omzet, betrokkenheid en effectiviteit.  Met een ‘blended’ aanpak waarbij medewerkers zowel on- als offline leren en toetsen, kunt u ook nog eens op HR-middelen besparen.

Echt contact is goed voor hoofd en hart

Share This