Over Facemaker

Over Facemaker

Zachte kracht, authenticiteit en ontwikkeling: dat zijn mijn kernwaarden

In mijn achterhoofd heb ik altijd geweten dat ik in dit prachtige vak terecht zou komen, dat ik mensen verder zou helpen in hun ontwikkeling, hen in beweging zou zetten. Maar het heeft een tijd geduurd voordat ik me daar bewust van werd.

 

Vroeger droomde ik ervan om juf te worden. Om mensen dingen te leren, uit te leggen, te helpen om verder te komen, al wist ik dat toen natuurlijk nog niet zo te verwoorden. Maar natuurlijk nam het leven een andere wending. Ik raakte in eerste instantie ver van die droom verwijderd. In andere functies en andere banen ging ik op zoek naar wat het leven en mijn loopbaan mij te bieden hadden. Mijn fascinatie voor ontwikkeling van mensen, hun drijfveren en ambities is altijd gebleven. Waarom maken mensen bepaalde keuzes, of laten zij die juist na, waarom ervaart de ene mens zijn leven als gelukkig en succesvol en ziet de ander alleen zijn eigen falen?

Ik raakte ervan overtuigd dat iedereen een intrinsieke kracht heeft die ons  kan brengen waar wij willen zijn. In mijn coaching laat ik mensen die kracht (her)ontdekken. Ik sta naast ze in hun zoektocht naar wie zij zijn en wat zij willen. Ik stuur met zachte kracht. In dit proces ben ik tevens een klankbord en houd ik hen een spiegel voor. Samen gaan we op zoek naar de factoren die de beweging op gang brengen en houden.

Ik zoek de connectie, altijd, overal, met de mensen om mij heen. Ik coach, naast dat ik kan bogen op een gedegen opleiding, op intuïtieve wijze, voel mensen aan. Voel hun kracht en energie maar ook hun zwakheden en pijnpunten. Ik reik handvatten aan om hun innerlijke zelf te begrijpen, te durven omarmen, om er te durven zijn. Om vanuit dit diepe, krachtige zijn van de mens (weer) verder te bouwen.

Wil je een volgende stap in je loopbaan zetten?
Of heb je medewerkers die je in beweging wilt zetten?

Ik kom graag bij je langs om in een kennismakingsgesprek de mogelijkheden te bespreken.

Share This