Visie Facemaker

Visie Facemaker

Inzicht krijgen in wat je kunt, wilt en belangrijk vindt. Dat is de eerste, belangrijke stap wanneer je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen in je werk.

Facemaker gelooft dat ieder mens over het talent en de kracht beschikt om die stappen te zetten die nodig zijn om zelf de regie over je eigen loopbaan terug te nemen.

Soms lukt dat niet alleen en heb je iemand nodig die een stukje met je meeloopt om de eerste stappen te zetten.

Kernwaarden Facemaker

Kernwaarden Facemaker

Vertragen

Leren en ontwikkelen gaat in fasen. Het begint met afstand nemen van de waan van de dag. De tijd en de rust nemen om na te gaan of je nog op het juiste spoor zit. Dat is de basis om nieuwe stappen te zetten. Stappen die passen bij waar je naar toe wilt werken. In je loopbaan en in je leven. Vertragen om verder te komen

Vertrouwen

Ieder mens heeft de antwoorden op zijn eigen vragen zelf in huis en is in staat om eigen keuzes te maken. Maar die antwoorden zijn niet altijd direct zichtbaar. Daarom is het fijn als er af en toe iemand is die met je meedenkt en die je helpt om de opties met voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Die je het vertrouwen in jezelf (terug)geeft.

Verschijnen

Bewustzijn en vertrouwen in jezelf vormen de basis om in beweging te komen. Weten dat je goed bent zoals je bent.  Dan kun je jezelf laten zien zoals je ten diepste bent, met je kwaliteiten én imperfecties. Dan heb je de regie in eigen handen en doe je de dingen die bij je horen.

Wil je een volgende stap in je loopbaan zetten?
Of heb je medewerkers die je in beweging wilt zetten?

Ik kom graag bij je langs om in een kennismakingsgesprek de mogelijkheden te bespreken.

Share This